Volkswagen introduceert Transporter 70 Edition

Volkswagen Transport 70 Edition 2017

Vanwege het 70-jarig bestaan van Volkswagen in Nederland, introduceert het merk de Transporter 70 Edition. Prijzen beginnen bij € 23.970,-.

Extra luxe

De exclusieve Volkswagen Transporter 70 Edition is speciaal bedoeld voor ZZP’ers en kleinere ondernemers, die wel van wat extra luxe houden. Hij is gebaseerd op het Highline-uitrustingsniveau, je komt dus zaken tegen zoals Climatic-airconditioning en Composition Audio-multimediasysteem met Bluetooth.

De Transporter 70 Edition voegt hier nog eens LED-koplampen en -dagrijverlichting, adaptieve cruise control en grootlichtassistent aan toe. Ten slotte zien we ook een multifunctioneel lederen stuurwiel met boordcomputer Plus, privacy glass en glasslook-panelen.

70 Edition-badges

Aan de buitenkant treffen we bumpers aan die gespoten zijn in carrosseriekleur, en speciale 17 inch Cascavel black-velgen. De 18 inch Toluca-velgen zijn bestemd voor de versie met 204 pk sterke dieselmotor. De 70 Edition-badges maken het geheel af, en laten zien dat het om een exclusieve Transporter gaat.

De 70 Edition is er ook voor de Crafter en Caddy, zo meldt Volkswagen zojuist.