Over ons

Alles over de oprichting, het doel en onderscheid van Dagelijksauto.nl.

De oprichting van Dagelijksauto.nl

26 maart 2016 is de dag dat Dagelijksauto.nl online verscheen. De website wordt continu actueel gehouden door onze eigen redactie. Dagelijks verschijnen er berichten online in de vorm van autonieuws, rijbeleving, spionage, fotoreportages en video’s. 

Doel

Ons doel is om de autoliefhebber, consument én leaserijder zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste modellen. Wij doen dit door middel van duidelijke taal, die door iedereen begrepen wordt. Bij Dagelijksauto.nl leggen we niet de focus op één segment, maar op alle soorten auto’s. Van ruimtewonder tot sportcoupé en van bereikbaar tot exclusief. 

Onderscheid

Het onderscheid van Dagelijksauto.nl zit hem in overzichtelijkheid, uitgebreide fotografie en een beperkt aantal advertenties. Ook besteden wij volop aandacht aan lifestyle-artikelen van alle automerken, en houden de redactieleden zich bezig met bedrijfswagens en verkoopcijfers. Zo publiceert Dagelijksauto.nl bedrijfswagennieuws over o.a. nieuwe modellen/uitvoeringen en verkoopaantallen. Met de verkoopcijfersrubriek houdt Dagelijksauto.nl de lezer op de hoogte over Nederlandse verkoopcijfers, maar ook individuele merken met hun afzetgegevens komen aan bod.

Waar zijn wij te volgen?

Wij zijn te volgen op FacebookTwitterGoogle+Instagram en YouTube.