Over ons

Alles over de oprichting, het doel en onderscheid van Dagelijksauto.nl.

De oprichting van Dagelijksauto.nl

26 maart 2016 is de dag dat Dagelijksauto.nl online verscheen. De website wordt continu actueel gehouden door onze eigen redactie. We nemen niet standaard de automotive persberichten over, maar brengen het andere autonieuws. Interessante achtergrondverhalen, rijtesten met eigen fotografie en video. Een andere insteek dan de andere aanbieders.  

Doel

We informeren de autoliefhebber over de nieuwste modellen. Simpele en duidelijke taal, zonder teveel jargon. We schrijven over elke aandrijfvorm, maar hebben wel een voorkeur voor elektrisch (EV) en plug-in hybride (PHEV). Ook deze techniek beschrijven we door middel van duidelijke taal, die door iedereen begrepen wordt. We worden extra enthousiast van de modellen die bereikbaar zijn en je veel op de weg ziet rijden. Niet alleen maar modellen die exclusief en onbetaalbaar zijn. 

Onderscheid

Het onderscheid van Dagelijksauto.nl zit hem in overzichtelijkheid, uitgebreide en eigen fotografie en een beperkt aantal advertenties. Daarnaast besteden wij aandacht aan gadgets vanwege de verwandschap tussen auto’s en lifestyle gadgets. Veel autoliefhebbers hebben daar ook een voorkeur voor. Regelmatig publiceren we ook verkoopcijfers inclusief onze eigen mening. 

Waar zijn wij te volgen?

Wij zijn te volgen op YouTubeFacebook, Instagram en Linkedin.