Over ons

Alles over de oprichting, het doel en onderscheid van Dagelijksauto.nl.

De oprichting van Dagelijksauto.nl

26 maart 2016 is de dag dat Dagelijksauto.nl online verscheen. De website wordt continu actueel gehouden door onze eigen redactie. Dagelijks verschijnen er berichten online in de vorm van autonieuws, rijtesten, spionage, fotoreportages en video’s. 

Doel

Ons doel is om de autoliefhebber, consument én leaserijder zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste modellen. Wij doen dit door middel van duidelijke taal, die door iedereen begrepen wordt. Bij Dagelijksauto.nl leggen we niet de focus op één segment, maar op alle soorten auto’s. Van ruimtewonder tot sportcoupé en van bereikbaar tot exclusief. 

Onderscheid

Het onderscheid van Dagelijksauto.nl zit hem in overzichtelijkheid, uitgebreide fotografie en een beperkt aantal advertenties. Ook besteden wij volop aandacht aan lifestyle-artikelen van alle automerken, en houden de redactieleden zich bezig met bedrijfswagens en verkoopcijfers. Zo publiceert Dagelijksauto.nl bedrijfswagennieuws over o.a. nieuwe producten en verkoopaantallen. Met de verkoopcijfers-rubriek houdt Dagelijksauto.nl de lezer op de hoogte over Nederlandse verkoopcijfers, maar ook individuele merken met hun afzetgegevens komen aan bod.

Daarnaast richt de redactie zich met speciaal content op de zakelijke rijder. Zo is het team sinds maart 2017 versterkt door Joeri van Dam, leasespecialist. Met zijn ervaring en kundigheid informeert hij de lezer met tests en interessante leasecijfers. Tevens behandelt onze leasespecialist vragen van zakelijke rijders én beheert hij binnenkomende lease-offertes.

Waar zijn wij te volgen?

Wij zijn te volgen op FacebookTwitterGoogle+Instagram en YouTube.

De redactie

De redactie van Dagelijksauto.nl bestaat uit drie leden, met allemaal een zeer grote passie voor auto’s en ruime ervaring in de journalistiek.

 
Peter Horst (online redacteur & testrijder)

De liefde voor auto’s was bij Peter al in de vroege jaren aanwezig. Peter verdiept zich naast het nieuwe blik ook in bedrijfswagens, en is geheel verantwoordelijk voor alle video’s op YouTube en onze website.

 

 
Freek Horst (online redacteur & testrijder)

Al van kleins af aan heeft Freek een zeer grote, eigenlijk niet te omschrijven, passie voor auto’s. Freek is voornamelijk geïnteresseerd in de nieuwste modellen, en is dan ook als eerste op de hoogte als er een (geheime) onthulling plaatsvindt.

 

 
Joeri van Dam (leaseautojournalist)

Joeri weet met zijn leasemaatschappij- en autodealer/importeur-ervaring wat de leaserijder wil lezen. Hij test het liefst de uitvoeringen, die je het meest op de weg ziet rijden.