Disclaimer

Op deze pagina vindt u de disclaimer van Dagelijksauto.nl.

Reacties

Dagelijkauto.nl wordt niet verantwoordelijk gesteld voor reacties met aanstootgevende inhoud. Iedere reactie wordt zorgvuldig gecontroleerd, en indien het nodig is wordt de reactie verwijderd. Scheldwoorden en grof taalgebruik worden niet toegestaan. Dat geldt hetzelfde voor bedreigende reacties.

Promotie

Uw website promoten op Dagelijkauto.nl als reactie wordt niet geaccepteerd, en zal in dat geval verwijderd worden. Indien u aanstootgevende of bedreigende reacties tegenkomt, kunt u dit doorgeven via info@dagelijksauto.nl.

Nieuwsartikels

De redactie van Dagelijksauto.nl brengt de laatste actualiteiten op professionele wijze. Fouten in artikels kunnen gemaakt worden. Alle berichten op Dagelijkauto.nl zijn onder voorbehoud, en de artikels worden eerst zorgvuldig gecontroleerd vóór deze online verschijnen.

De artikels op Dagelijksauto.nl mogen niet gekopieerd worden voor andere media of websites. Dit is wel toegestaan indien de naam ‘Dagelijksauto.nl’ en een link ernaartoe vermeld staat bij het artikel. Afbeeldingen op Dagelijksauto.nl mogen alléén worden opgeslagen voor thuisgebruik.