Adverteren

Wilt u adverteren op Dagelijksauto.nl? Wij bieden diverse mogelijkheden om uw auto-gerelateerd bedrijf/merk zichtbaar te maken op internet.

Ons doel

Dagelijksauto.nl is eind maart 2016 online verschenen. Ons doel is om petrolheads iedere dag van het laatste actuele autonieuws te voorzien, met duidelijk geschreven artikels en uitgebreide informatie. Ook niet-autoliefhebbers, die mogelijk op zoek zijn naar hun volgende (lease)auto, begrijpen onze manier van berichtgeving. De doelgroep is man/vrouw van 18 t/m 65 jaar.

Lezers

Hoewel Dagelijksauto.nl sinds lente 2016 via internet te raadplegen is, kent de website een relatief groot aantal lezers. Met dagelijks 200-400 unieke bezoekers, en het nog korte bestaan in het achterhoofd, zijn wij zeer tevreden over de behaalde resultaten. Bovendien keren tientallen lezers meerdere malen per dag terug op de website, wat hun grote interesse in het laatste autonieuws bevestigd.

Advertenties

Aangezien Dagelijksauto.nl zich volledig richt op de Nederlandse autoliefhebber, bent u als adverteerder van een autogerelateerd bedrijf/merk bij ons aan het juiste adres. Alle advertenties worden responsief weergegeven, dus uw banner wordt op ieder apparaat (mobiel, tablet en desktop) correct getoond.

Contacteer ons

Graag laten wij uw wensen de vrije loop. Contacteer ons voor eventuele vragen en de prijzen via adverteren@dagelijksauto.nl. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het contactformulier.