Adverteren

Dagelijksauto.nl brengt je het andere autonieuws! 

Met autonieuws wat je niet op iedere andere autosite zult lezen houden de redacteuren je op de hoogte. Wij bedienen deze doelgroep met unieke content, interessante achtergrondverhalen en veel mooie rijtesten. Adverteren op Dagelijksauto.nl is een slimme manier om uw doelgroep te bereiken.

Waarom adverteren op Dagelijksauto.nl?

Professioneel team met frisse kijk op de autobranche

✓ Eerlijk en altijd kundig advies

U bereikt de autoliefhebber, autokoper én leaserijder

Adverteren op Dagelijksauto.nl is in alle opzichten zeer aantrekkelijk. Het zeer ervaren en deskundige team weet als geen ander, hoe je zowel de jonge als oudere autoliefhebber/autokoper bereikt. Onze doelgroep is uiterst geïnteresseerd in autogerelateerde berichtgeving, maar ook objectieve autotests laten hun autohart sneller kloppen. Tevens spreekt onze actuele media hen aan, zoals spraakmakende fotospecials en video’s.

Welke advertentiemogelijkheden zijn er bij Dagelijksauto.nl?

✓ Talloze advertentiemogelijkheden

Alles wordt met u overlegd

Ons team waardeert grote én kleine klanten

Ons ervaren team biedt talloze mogelijkheden om uw product/bedrijf te promoten. U krijgt zekerheid en alles wordt altijd in overleg met u uitgevoerd. Daarnaast hebben wij geen voorkeur voor grote of kleine klanten. Door onze scherpe tarieven is adverteren op Dagelijksauto.nl voor iedereen bereikbaar.

Redactionele content

De redacteuren van Dagelijksauto.nl zijn nummer één in het brengen van redactionele content. Deze advertentievorm is ideaal voor de branding van uw product/bedrijf. Het laat uw kennis en kundigheid zien. 

Verlotingsactie

Dagelijksauto.nl beschikt ook over veel ervaring met verlotingsacties. Een verlotingsactie heeft meerdere voordelen: het toont uw betrouwbaarheid én gulle kant. Dagelijksauto.nl houdt op zijn social-media kanalen regelmatig toffe win-acties. Zo verlootten wij i.s.m. Porsche Nederland tien Cayenne powerbanks.

Review

U kunt uw product ook d.m.v. een review in de spotlights zetten. Onze redacteuren testen niet de nieuwste automodellen, maar regelmatig reviewen we ook verschillende gadgets. Elke review is objectief, makkelijk te lezen en biedt toegevoegde waarde aan een groot publiek. 

Banners

U weet als geen ander dat andere advertentievormen steeds meer terrein winnen. Toch zijn banners nog steeds een zeer effectieve manier, om uw product/bedrijf echt zichtbaar te maken. Op Dagelijksauto.nl zijn er aantrekkelijke locaties beschikbaar. 

Nóg meer advertentiemogelijkheden

Uiteraard biedt ons team nog véél meer advertentiemogelijkheden aan. Onze medewerkers lichten deze graag persoonlijk toe. 

Neem contact met ons op

Voor persoonlijk advies, aantrekkelijke prijzen en vragen, kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op via adverteren@dagelijksauto.nl en wij komen snel met een kundige reactie. Of bel ons (041 – 33 0 55 76), contactpersoon J. van Dam. 

Neem contact met ons op

Vul alle velden zo compleet mogelijk in. Zo kunnen wij u beter helpen.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.