Adverteren

Dagelijksauto.nl bereikt de autoliefhebber, consument én leaserijder. Wij bedienen deze doelgroep met unieke content, in de vorm van actuele berichtgeving, interessante autotests en spraakmakende media. Adverteren op Dagelijksauto.nl is een uiterst slimme manier om uw doelgroep te bereiken.

 

Globaal bereik

 

45.000 bezoeken per maand 75% is 25 -54 jaar 
3:18 gemiddelde tijd op pagina 76% is man, 24% is vrouw
   

 

Waarom adverteren op Dagelijksauto.nl?

Professioneel team met frisse kijk op de autobranche

✓ Eerlijk en altijd kundig advies

U bereikt de autoliefhebber, autokoper en leaserijder

Adverteren op Dagelijksauto.nl is in alle opzichten zeer aantrekkelijk. Het zeer ervaren en deskundige team weet als geen ander, hoe je zowel de jonge als oudere autoliefhebber/autokoper bereikt. Onze doelgroep is uiterst geïnteresseerd in autogerelateerde berichtgeving, maar ook objectieve autotests laten hun autohart sneller kloppen. Tevens spreekt onze actuele media hen aan, zoals spraakmakende fotospecials en video’s.

 

Welke advertentiemogelijkheden zijn er bij Dagelijksauto.nl?

✓ Talloze advertentiemogelijkheden

Alles wordt met u overlegd

Ons team waardeert grote én kleine klanten

Ons ervaren team biedt talloze mogelijkheden om uw product/bedrijf te promoten. U krijgt zekerheid en alles wordt altijd in overleg met u uitgevoerd. Daarnaast hebben wij geen voorkeur voor grote of kleine klanten. Door onze scherpe tarieven is adverteren op Dagelijksauto.nl voor iedereen bereikbaar.

Redactionele content

De redacteuren van Dagelijksauto.nl zijn nummer één in het brengen van redactionele content. Deze advertentievorm is ideaal voor de branding van uw product/bedrijf. Het laat uw kennis en kundigheid zien. Klanten als Independer en UnitedConsumers hebben zeer tevreden van deze dienst gebruikgemaakt. 

Verlotingsactie

Dagelijksauto.nl beschikt ook over veel ervaring met verlotingsacties. Een verlotingsactie heeft meerdere voordelen: het toont uw betrouwbaarheid én gulle kant. Dagelijksauto.nl houdt op zijn social-media kanalen regelmatig toffe win-acties. Zo verlootten wij i.s.m. Porsche Nederland tien powerbanks.

Review

U kunt uw product ook d.m.v. een review in de spotlights zetten. Onze redacteuren testen nieuwe modellen, maar u kunt Dagelijksauto.nl ook úw autogerelateerde product laten reviewen. Slechts een paar voorbeelden zijn: auto-accessoires, autogereedschap en lifestyleproducten. De review is objectief, makkelijk te lezen en biedt toegevoegde waarde. 

Banners

U weet als geen ander dat andere advertentievormen steeds meer terrein winnen. Toch zijn banners nog steeds een zeer effectieve manier, om uw product/bedrijf echt zichtbaar te maken. Op Dagelijksauto.nl zijn er talloze, aantrekkelijke locaties beschikbaar. 

Nóg meer advertentiemogelijkheden

Uiteraard biedt ons team nog véél meer advertentiemogelijkheden aan. Onze medewerkers lichten deze graag persoonlijk toe. Neem contact op via adverteren@dagelijksauto.nl en wij komen snel met een kundige reactie. Of bel ons (041-3305576), contactpersoon J. van Dam. De beller is sneller. 

 

Neem contact met ons op

Voor persoonlijk advies en onze aantrekkelijke prijzen, kunt u contact met ons opnemen. Ook voor eventuele vragen staan wij voor u klaar!

Vul alle velden zo compleet mogelijk in. Zo kunnen onze medewerkers u beter helpen.