Mercedes-AMG S 63 Cabriolet 2018

Onlangs spotte onze spionagefotograaf de vernieuwde Mercedes-AMG S 63 Limousine. Dit model debuteerde niet veel later op de Shanghai Motor Show (21 t/m 28 april 2017). Ook de S 63 Cabriolet wordt aan een facelift onderworpen, en dat bewijzen deze recent genomen spionagebeelden.

Uiterlijke updates

Net als de S 63 Limousine, ontvangt de Cabriolet uiterlijke updates. Zo verwachten we nieuwe LED-koplampen, opnieuw getekende luchtinlaten en een Panamericana-grille, dezelfde als de GLC 63. Ook de achterlichtunits zijn tegen het licht gehouden, wat te zien is aan de camouflage. 

Vervanger voor 5.5 liter V8

Tijdens de Shanghai Motor Show heeft Mercedes-AMG het officieel bevestigd: de S 63 Limousine krijgt een 4.0 liter V8-biturbomotor i.p.v. een 5.5 liter achtcilinder. Het is zo goed als zeker, dat ook de opgefriste S 63 Cabriolet deze krachtbron krijgt. Het maximumvermogen en -koppel bedraagt nu 612 pk en 900 Nm.

Waarschijnlijk verschijnt de vernieuwde S 63 Cabriolet volgend jaar op de markt, terwijl de geüpdatete S-Klasse Limousine dit jaar nog bij de dealers staat.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën