Renault Captur 2017

Al enkele jaren is de Captur in Nederland een succesvol model en dat moet, als het aan Renault ligt, zo blijven. Het Franse merk heeft zijn B-segment cross-over in het nieuw gestoken, en presenteert hem voor het eerst op de Autosalon van Genève.

Vernieuwd uiterlijk

Voortaan is de Captur qua uiterlijk weer bij de tijd, dankzij de nieuwe C-vormige LED-dagrijverlichting, koplampen en achterlichten. Afhankelijk van de gekozen uitvoering, is de Renault Captur er ook met LED Pure Vision-verlichting. Tevens is de cross-over voorzien van een aangepaste voor- en achterbumper met nieuwe skidplates.

Meer personaliseringsmogelijkheden

Voor degene die meer personaliseringsmogelijkheden wenst is er goed nieuws. Renault heeft het programma uitgebreid met twee nieuwe carrosseriekleuren (Orange Atacama en Bleu Océan) en zes exterieurpakketten. Ook het interieur is voortaan te bestellen in nieuwe kleuren, zoals Ivoire, Bleu Océan, Rouge, Caramel, Chrome Satiné en Chrome Patiné.

Om het plaatje compleet te maken, is de Captur vanaf nu leverbaar met een glazen panoramadak. Tot slot biedt de fabrikant vier soorten velgdesigns aan: twee van 16 inch en twee van 17 inch.

Technische details

Of er onderhuids ook aanpassingen plaatsvonden, is nog niet door Renault bekendgemaakt. Volgende week verwachten we meer informatie, wanneer een persconferentie wordt gegeven in Genève.

Categorieën