Volkswagen Passat 2015

Het Duitse Volkswagen introduceert voor een aantal modellen rijk uitgeruste Business-uitvoeringen. Dit geldt voor de Golf Sportsvan, Touran, Tiguan, Passat en Passat Variant. Tegen meerprijs levert het merk diverse modellen ook als Business R.

Rijk uitgerust

Bovenop de rijk uitgeruste Highline- of Comfortline-uitvoering van de Golf Sportsvan, Touran, Tiguan en Passat, biedt de Business-uitvoering o.a. een navigatiesysteem, adaptieve cruise control, parkeersensoren, connectiviteits- en servicediensten van Car-Net en digitale radio-ontvangst (DAB+). Daarnaast worden de Business-uitvoeringen geleverd met de Mijn Volkswagen App.

Business R

Mocht de klant meer te besteden hebben, dan heeft Volkswagen altijd nog de Business R-uitvoering ter beschikking voor de Polo, Touran, Tiguan, Passat en Passat Variant. De modellen die met deze uitvoering zijn uitgerust, onderscheiden zich met o.a. het R-Line-exterieurpakket, grotere lichtmetalen velgen en een getinte zij- en achterruit. De Tiguan en Passat zijn bovendien ook voorzien van een digitaal instrumentenpaneel en een zwarte dakhemel. 

Alle vanafprijzen op een rij

Onderstaande vanafprijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Business

Golf Sportsvan Highline Business: € 31.550,-

Touran Comfortline Business: € 33.490,-

Tiguan Comfortline Business: € 33.750,-

Passat Comfortline Business: € 36.250,-

Passat Variant Comfortline Business: € 37.920,-

Business R

Polo Comfortline Business R: € 19.990,-

Touran Highline Business R: € 35.350,-

Tiguan Comfortline Business R: € 37.550,-

Passat Highline Business R: € 39.150,-

Passat Variant Highline Business R: € 40.670,-

Categorieën