Volkswagen Touran 2015

Volkswagen heeft de uitrusting van de Touran verder uitgebreid met een aantal extra features. Hierdoor neemt de vanafprijs bij sommige uitvoeringen ietwat toe, maar bij de Trendline en Connected Series daalde juist de prijs.

Trendline en Comfortline

De Volkswagen Touran Trendline heeft een rijkere standaarduitrusting, terwijl de vanafprijs met € 800,- afneemt. Voortaan zijn een multifunctioneel stuurwiel, mistlampen vóór en het Composition Colour-multimediasysteem standaard aanwezig.

De Touran Comfortline is nu, zonder meerprijs, voorzien van LED-achterlichten, een USB-aansluiting, Bluetooth, het Composition Colour-multimediasysteem en parkeersensoren vóór en achter.

Luxere uitvoeringen

De Touran Connected Series is vanaf nu nog rijker uitgerust. Ondanks de standaard aanwezige LED-achterlichten en achteruitrijcamera, is de vanafprijs met ongeveer € 550,- gedaald.

Ook de Touran Highline heeft voortaan meer extra’s aan boord, maar daar staat wel een prijsverhoging van € 460,- tegenover. De topuitvoering binnen het Touran-programma bestaat o.a. uit een elektrisch bedienbare achterklep, Keyless Access, een USB-aansluiting, Bluetooth en parkeersensoren vóór en achter.

Alle vanafprijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Touran Trendline: € 28.690,-

Touran Comfortline: € 31.050,-

Touran Connected Series: € 32.050,-

Touran Highline: € 32.750,-

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën