Volkswagen T-Roc 2017

Volkswagen heeft alle Nederlandse prijzen van de T-Roc bekendgemaakt. De nieuwe cross-over, die op IAA Frankfurt debuteert, is leverbaar vanaf € 25.995,-. Vanaf begin december start de levering.

Drie uitvoeringen: standaard, Style en Sport

De T-Roc is in drie smaken te bestellen. Er is keuze uit de standaarduitvoering (T-Roc), maar men kan ook kiezen voor de Style en Sport.

De basisuitrusting omvat onder meer 16 inch wielen, LED-dagrijverlichting en -achterlichten, Climatic-airconditioning en het Radio Composition Colour-infotainmentsysteem. Verder beschikt de T-Roc standaard over elektrisch bedienbare ramen en hulpsystemen als Lane Assist, Front Assist en City Emergency Braking met voetgangersherkenning.

Sportief R-Line-pakket

Zoals we eerder al berichtten, is de Volkswagen T-Roc optioneel leverbaar met het R-Line-pakket. Zowel het interieur- als exterieurpakket legt de nadruk op sportiviteit. Zo zijn ze voorzien van andere bumpers en dorpels, 18 inch lichtmetalen Sebring-velgen, een sportstuur en zwarte hemelbekleding.

Motoraanbod: van 115 tot 190 pk

Voorlopig is de Volkswagen T-Roc enkel verkrijgbaar met een 1.0 of 2.0 liter TSI-benzinemotor onder de kap. De keuze bestaat uit 115, 150 of 190 pk. De 150 pk-versie is te combineren met voor- of vierwielaandrijving, terwijl de krachtigste variant altijd vierwielaangedreven is. Bij de 4Motion-versies is een zeventraps DSG-automaat standaard.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

T-Roc 1.0 TSI (handbak): € 25.995,-

T-Roc Style 1.0 TSI (handbak): € 27.960,-

T-Roc Sport 2.0 TSI 4Motion (automaat): € 37.290,-

Categorieën