Volkswagen T-Roc R-Line 2018

Het Duitse Volkswagen presenteert op de IAA in Frankfurt, naast de reguliere T-Roc, ook de sportieve R-Line. Specificaties en prijzen worden na aanloop van de introductie naar buiten gebracht. Vanaf het tweede kwartaal van 2018 is ‘ie verkrijgbaar.

Sportief gestyled exterieur

De reguliere Volkswagen T-Roc is nog niet eens te verkrijgen, of het merk laat nu al weten dit model ook als R-Line te gaan leveren. Er zijn pakketten verkrijgbaar voor zowel het in- als exterieur. Het R-Line-exterieurpakket kenmerkt zich door de in carrosseriekleur meegespoten bumpers en dorpels, donkere LED-achterlichten, R-Line-logo en 18 inch lichtmetalen Sebring-velgen. Mocht de klant niet tevreden zijn met dit formaat, dan levert Volkswagen altijd nog de optionele 19 inch Suzuka-velgen. De zojuist genoemde velgen zijn respectievelijk uitgevoerd in grijs metallic en in grafiet zwart.

Ook sportiviteit binnenin

Als laatste is ook het interieur in een sportief R-Line-jasje te verkrijgen. Voorbeelden hiervan zijn o.a. zwarte hemelbekleding, instaplijsten met R-Line-logo’s, in edelstaal uitgevoerde pedalen, R-Line-stoelbekleding, een met leder bekleed sportstuur en versnellingspookhoes met stiknaad.

Categorieën