Nissan Qashqai 2017

Het Japanse Nissan heeft vandaag de vanafprijzen van haar vernieuwde Qashqai en X-Trail bekendgemaakt. De levering van beide modellen start respectievelijk in september en oktober.

Opgefriste Qashqai

In maart jongstleden heeft het merk de Qashqai aan een vernieuwing onderworpen. Het hoogtepunt van de update, is een compleet nieuw front, bestaande uit de nieuwe V-motion grille en koplampen. 

Bij ons wordt de Qashqai leverbaar met keuze uit een 1.2 of 1.6 liter benzinekrachtbron en een 1.5 of 1.6 liter dieselmotor. Daarnaast is ‘ie te bestellen met een handgeschakelde zesbak of X-tronic CVT-automaat en voor- of vierwielaandrijving.

Ook weer up-to-date: de X-Trail

Ook de X-Trail werd door Nissan vernieuwd. Dankzij de update, loopt dit model weer in lijn met zijn kleinere broertje: de Qashqai. Dit is te danken aan het front met de verbrede V-Motion-grille en nieuwe lichtunits. Ten slotte is de vormgeving van de mistlampen herzien, en beschikken de achterlichten vanaf nu over LED-techniek.

Qua motorisering is er keuze uit een 1.6 of 2.0 liter dieselkrachtbron en één 1.6 liter benzinekrachtbron. Ook voor de X-Trail geldt: manuele zesbak of X-tronic CVT-automaat en voor- of vierwielaandrijving.

Alle vanafprijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Qashqai: € 26.690,-

X-Trail: € 31.290,-

Categorieën