Alfa Romeo Stelvio 2017

Alfa Romeo heeft zojuist de Nederlandse prijzen van de nieuwe Stelvio bekendgemaakt. In eerste instantie is er keuze uit twee motorversies, maar later wordt het programma verder uitgebreid. Voorlopig start de prijslijst bij € 60.950,-. Vanaf 9 maart verschijnt Alfa Romeo’s nieuwe aanwinst bij de dealers.

Vierwielaandrijving en achttrapsautomaat standaard

Het Italiaanse merk levert binnenkort twee motoren voor de Stelvio. Het motorpalet bestaat uit een 2.0 liter turbobenzinemotor (280 pk) en 2.2 liter dieselkrachtbron (210 pk). Q4-vierwielaandrijving en een achttrapsautomaat worden standaard meegeleverd.

Op een later moment breidt Alfa Romeo het leveringsgamma verder uit. Zo volgt er een 200 pk-versie van de 2.0 liter turbobenzinemotor, en twee nieuwe vermogensvarianten van de dieselkrachtbron (150 of 180 pk).

Twee uitrustingsniveaus

De Stelvio is verkrijgbaar met keuze uit twee uitrustingsniveaus, genaamd ‘Stelvio’ en ‘Super’. Tevens levert het merk de First Edition, die tijdelijk leverbaar is.

De basisuitrusting omvat onder meer 17 inch lichtmetalen wielen, LED-achterlichten, cruise control, parkeersensoren vóór en achter, een elektrisch bedienbare achterklep, een met leder bekleed stuurwiel, in hoogte verstelbare stoelen en een audiosysteem met acht luidsprekers. Daarnaast is hij voorzien van het Alfa Connect-display met een grootte van 6,5 inch. 

Standaard aanwezige veiligheidssystemen zijn Integrated Brake System, Lane Departure Warning, Forward Collision Warning met Autonomous Emergency Brake en voetgangersdetectie.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM. Prijzen van andere versies volgen later.

Benzine

2.0T Super (280 pk): € 60.950,-

2.0T First Edition (280 pk): € 68.450,-               

Diesel

2.2 Super (210 pk): € 63.450,-

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën