Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition 2017

De Porsche Macan is wereldwijd in trek, en dat wordt nogmaals bevestigd met een exclusieve uitvoering. Het is de Macan Turbo Exclusive Performance Edition, die leverbaar is vanaf € 158.400,-.

Meer vermogen dan Macan Turbo

Ten opzichte van de reguliere Porsche Macan Turbo, levert de speciale uitvoering 40 pk extra. De 3.6 liter V6-biturbomotor is opgevoerd tot 440 pk, het maximumkoppel bedraagt 600 Nm. Dit zorgt voor een sprint van 0-100 km/h in 4,4 sec. en een topsnelheid van 272 km/h. 

De Macan Turbo Exclusive Performance Edition beschikt standaard over een verlaagde carrosserie (-15 mm) en sportonderstel. Ook ontbreken het Sport Chrono-pakket en een ander rem- en uitlaatsysteem niet.

Combinatie van zwart en rood

De editie onderscheidt zich o.a. met 21 inch 911 Turbo-designwielen en hoogglans zwarte elementen. Denk aan de voorspoiler, sideblades en diffuser met daarop een rode, contrasterende lijn. De Porsche-benaming op de achterklep is zwart uitgevoerd, terwijl de tekst ‘Macan Turbo’ karmijnrood is.

Interieurpakket is standaard

Ook het interieur is voorzien van zwarte en rode details. De Macan Turbo Exclusive Performance Edition is standaard uitgerust met een interieurpakket, dat o.a. zwart/granaatrood lederen bekleding en Alcantara omvat. Dat het een exclusieve uitvoering betreft, wordt bevestigd door het typeaanduiding op de dorpellijsten en passagierskant van het dashboard.

Categorieën