Porsche Macan Turbo Performance Package 2016

Porsche introduceert de Macan Turbo met het Performance Package. Met dit pakket neemt o.a. het motorvermogen toe en is het onderstel sportiever afgesteld. Bestellen is per direct mogelijk, terwijl de levering in december plaatsvindt. De prijslijst start bij € 127.400,-.

40 pk sterker

Door het Performance Package levert de Macan Turbo 40 pk en 50 Nm koppel meer. De 3.6 liter V6-biturbomotor produceert in totaal 440 pk aan vermogen, en de maximale trekkracht bedraagt 600 Nm.

De sprint van 0 naar 100 km/h duurt 4,4 seconden (-0,2 sec t.o.v. reguliere Macan Turbo) en de topsnelheid komt uit op 272 km/h. Het gemiddelde brandstofverbruik varieert, afhankelijk van de bandenmaat, van 9,4 tot 9,7 liter/100 km.

Nieuw remsysteem

Naast de extra dosis motorvermogen, monteert Porsche ook een nieuw ontwikkeld remsysteem. De remschijven vóór hebben een diameter van 390 mm, wat 30 mm meer is dan bij de reguliere Macan Turbo. De remklauwen met zes zuigers zijn in het rood uitgevoerd.

Tevens is de Macan Turbo met het Performance Package voorzien van een 15 mm lager afgesteld sportonderstel. Optioneel is luchtvering met niveauregeling, hoogteverstelling van de carrosserie en 10 mm extra verlaging van het onderstel beschikbaar.

In- en exterieurpakket

Het Performance Package is ook te combineren met het in- en exterieurpakket Turbo. Hierdoor wordt de Macan Turbo uitgerust met onder andere zwart lederen bekleding, Alcantara- en carbon-afwerking, 21 inch lichtmetalen velgen in 911 Turbo-design met in hoogglans zwart gelakte spaken, LED-koplampen en diverse in zwart uitgevoerde accenten.

Categorieën