smart Brabus fortwo 2016

De nieuwe smart Brabus is vanaf nu te bestellen en is er als fortwo, fortwo cabrio en forfour. De prijzen beginnen bij € 21.595,- voor de fortwo. 

Krachtbron met 109 pk

De nieuwe smart Brabus gebruikt een 109 pk sterke 0.9 liter driecilinder motor, in combinatie met het Brabus Performance-sportonderstel (inclusief speciaal getuned ESP). De smart Brabus is voorzien van o.a. een zestraps automatische transmissie met dubbele koppeling en race-start functie, diffuser in matgrijs, uitlaatsierstuk in chroomlook en lichtmetalen Brabus Monoblock IX-velgen.

Standaard LED & Sensor-pakket

Alle smart Brabus-modellen worden standaard geleverd met het LED & Sensor-pakket, het Cool & Audio-pakket en de automatische afstandswaarschuwing. Het Cool & Audio-pakket bestaat uit het smart Audio System met AUX/USB-aansluiting, Bluetooth met handsfree-functie, audiostreaming en automatische airconditioning.

De smart Brabus fortwo en forfour worden tevens af-fabriek geleverd met een panoramadak met zonwering.

Brabus Xclusive

Ten slotte is er de Brabus Xclusive-uitvoering. De uitrusting omvat sportstoelen in nappaleder/zwart leder met grijze siernaden, een in lederlook/stof uitgevoerd dashboard, een cockpitklok en toerenteller, vloermatten en Xclusive-emblemen.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

fortwo

fortwo: € 21.595,-

fortwo Xclusive: € 25.395,-

fortwo cabrio

fortwo cabrio: € 26.395,-

fortwo cabrio Xclusive: € 30.195,-

forfour

forfour: € 21.995,-

forfour Xclusive: € 25.795,-

Invalid Displayed Gallery

Categorieën