IAMS AutoRAI

In 2015 werd met trots weer de AutoRAI aangekondigd. De AutoRAI zou voor iedereen hét auto-evenement van het jaar zijn: van echte liefhebbers tot serieuze kopers. Helaas is er na 2015 geen AutoRAI meer georganiseerd. Of toch wel? Dagelijksauto.nl bezocht de tweede editie van IAMS.

Voor autoliefhebbers en petrolheads

De IAMS wordt al voor de tweede keer gehouden in het grote RAI-beursgebouw. De beurs duurde afgelopen editie van 3 t/m 7 april 2019. Het is een echte autoshow voor autoliefhebbers en petrolheads, maar wie ook bereikbare modellen verwacht heeft het mis. Hoewel de naam ‘International Amsterdam Motor Show’ doet vermoeden dat (bijna) alle automerken vertegenwoordigd zijn, is de IAMS alleen bedoeld voor liefhebbers van supercars, luxe wagens en tuning.

Unieke Ferrari-collectie

Kortom, de show is een walhalla voor mensen met een échte autopassie. Je kunt je vergapen aan auto’s van Lamborghini, Mercedes-AMG en Rolls-Royce, al zijn ze niet allemaal afkomstig van een Nederlandse auto-importeur. Autobedrijven als Thijs Timmermans, Hoefnagels en VD Akker domineren één van de grootste beurshallen. In andere gedeeltes van de RAI vind jeeen zeer unieke Ferrari-collectie, maar ook de complete autogarage van YouTuber Shmee150. Daarnaast zijn er diverse winkeliers aanwezig met o.a. fraaie modelauto’s en bijzondere auto-accessoires.

RacePlanet in de action arena

Omdat het een autoshow betreft voor echte petrolheads, mag een action arena ook niet ontbreken. RacePlanet vermaakt het publiek en laat de mogelijkheden zien van zijn te huren sportauto’s. Twee driftende Lamborghini’s Huracán die strijden om de winst en AMG versus Ferrari. Je ziet het allemaal bij IAMS!

Categorieën