Ford Focus ST-Line 2016

Nadat eerder de Ford Fiesta en Mondeo een ST-Line-pakket kregen aangemeten, is het nu tijd voor de Focus. Ford biedt de Focus ST-Line aan voor een vanafprijs van € 23.495,-. De productie is inmiddels gestart.

Sportiever uiterlijk

De Focus ST-Line heeft een sportiever in- en exterieur, in vergelijking met reguliere Focus-modellen. Dit is o.a. te danken aan de zwarte honingraat grille en diffuser, zwarte raamomlijsting, ST-Line-instaplijsten, 17 inch lichtmetalen velgen in Rock Metallic, sportstoelen met rode stiksels, een sportstuur en zwarte hemelbekleding.

Verder bestaat het ST-Line-pakket voor de Focus uit het Zichtpakket (automatisch inschakelende dimlichten en dimmende binnenspiegel, een regensensor en mistlampen vóór), cruise control en automatische airconditioning. Optioneel kan men kiezen voor 18 inch lichtmetalen Ydesign-velgen in Rock Metallic.

Motoren

Ford levert de Focus ST-Line in combinatie met een 125 pk sterke 1.0 liter EcoBoost of 1.5 liter EcoBoost met 150 pk. Beide versies werken op benzine, en beschikken over een handgeschakelde versnellingsbak.

Categorieën