Ja, je leest het goed, een auto als cadeau. Natuurlijk geen echte, maar een schaalmodel die je zelf in elkaar kunt zetten, ook wel LEGO genoemd. Er zijn inmiddels ontelbaar veel sets en daar zit ook iets voor de autoliefhebber tussen. Nu maar hopen dat de goedheiligman nog op tijd is en je huisje niet voorbij rijdt!

Ferrari

Ferrari is het toppunt van snelheid. Voor de liefhebbers zijn er zelfs twee LEGO-sets. De Ferrari 812 Competizione is de moderne variant met in totaal 261 stenen. Voorzien van de streep in de kleur van het Ferrari logo.

Voor alle vaders en moeders die al een tijdje meegaan is er ook een Ferrari uit hun jeugd, de Ferrari 512. Deze klassieker heeft in de jaren zeventig veel rubber verbrand op de Nürburgring. De leeftijd is 8+, dus dit is voor auto liefhebbende ouders het perfecte cadeau om te vragen aan Sinterklaas.

Formule 1

Denk je aan Ferrari, dan denk je automatisch aan Formule 1. Laat de concurrentie nou toevallig ook een LEGO-set hebben. Bij Toto Wolff schijnt de Mercedes-AMG F1 auto van LEGO ook op zijn verlanglijstje te staan. Mogelijk is dat een goed begin voor het nieuwe seizoen.

We blijven even in de F1 hoek hangen. McLaren heeft namelijk ook een eigen LEGO-set. Niet van de Formule 1 auto, maar van een Solus GT en F1 LM wagen. Deze twee auto’s samen bevatten 581 stenen, genoeg voor een avondje bouwen.

Keuzes

Wat te denken van de eerste elektrische hypercar. De Lotus Evija is een recente sportwagen waarvan in totaal maar 130 exemplaren worden gemaakt, van de LEGO variant gelukkig een stuk meer. De productie bij Lotus loopt helaas een beetje achter, help jij ze een handje?

Ook The Fast and the Furious fans worden met Sinterklaas niet vergeten, de Nissan Skyline GT-R (R34) is namelijk beschikbaar. De enorme spoiler en dikke uitlaat zijn niet te missen. De stickers en details maken dit bouwsel tot het ideale cadeau.

Zit jou favoriet hier nog niet tussen? Er zijn gelukkig nog veel meer auto’s beschikbaar. Veel sets zijn helaas al uitverkocht, dus misschien is het wachten op de Kerstman een goed alternatief.

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *