Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition 2016

Alfa Romeo presenteert in samenwerking met Circuit Park Zandvoort de exclusieve 4C CPZ Track Edition. Deze wordt in een gelimiteerde oplage van 20 exemplaren exclusief in Nederland uitgebracht. Prijzen beginnen bij € 77.450,-, de Spider is er vanaf € 88.350,-.

Koolstofvezel-onderdelen

De Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition is onder meer uitgerust met extra koolstofvezel onderdelen, en een geavanceerd GPS-gestuurde lap timer. Deze lap timer werkt op basis van GPS, en herkent de meeste circuits in Europa.

Het koolstofvezel wordt op de 4C CPZ Track Edition verder doorgevoerd op o.a. het dak (alleen Coupé), buitenspiegelkappen, roll-bar (alleen Spider) en inlegdelen in dashboard en middenconsole.

Sportstuurwiel van leder en Alcantara

De 4C CPZ Track Edition heeft verder onder meer een lederen stuurwiel met Alcantara en rode stiksels, sportstoelen van leder en microvezelstof en lichtmetalen Titanio-velgen met rode remklauwen (18 inch vóór, 19 inch achter). Aan de zijkant zorgt de optioneel te bestellen luchtinlaat voor extra koeling van de versnellingsbak, wanneer langdurig het maximale vermogen wordt gevraagd tijdens races op het circuit.

Speciale rijvaardigheidscursus

Als men deze auto aanschaft, dan krijgt diegene er ook een officieel eigendomscertificaat bij, ondertekend door Bernhard van Oranje, eigenaar van Circuit Park Zandvoort. Ook krijgt de koper een Guida Sportiva-rijvaardigheidscursus op Circuit Park Zandvoort aangeboden.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën