Op 11, 12 en 13 oktober 2019 was het weer zover: 100% Auto Live! Dit prachtevenement verleidt auto- en tuningliefhebbers naar Ahoy Rotterdam met oneindig veel autospektakel. Van de Car Catwalk (waar de mooiste auto’s worden gepresenteerd) tot outdoor driftshows met Japanse auto-iconen.

Meer betrokkenheid

Vorige jaren (tot 2018) ging het evenement door het leven als 100% Tuning, maar door een andere organisator en programmering onderging het een naamsverandering. 100% Auto Live staat voor supercars, tuning, entertainment en meer betrokkenheid met het publiek.

Hoewel het publiek andere jaren over de beursvloer struinde om de mooiste tuningprojecten te bewonderen, worden nu de meest bijzondere auto’s voorgesteld op de Car Catwalk. Eén voor één rijden de eigenaren zijn/haar bolide het podium op en wordt het publiek betrokken bij het achtergrondverhaal van de auto.

Het is overduidelijk dat de organisatie de moeite heeft genomen om iets speciaals weg te zetten. Naast een Britse eigenaar met een Nissan GT-R van carbon en een met de handomgebouwde Dodge Challenger uit Duitsland, parkeerde 100% Auto Live ook maar liefst vier (!) Bugatti’s op het podium.

Vijf thema’s

De nieuwe organisator van 100% Auto Live heet 402Automotive en hanteert 5 hoofdthema’s, namelijk 100% supercars, 100% performance, 100% tuning, 100% american cars en 100% autosport. Van alle categorieën is genoeg te vinden: van Bugatti tot Lamborghini, van sportsedans tot muscle cars en van tuningkunstwerken tot Japanse driftauto’s.

Een groot succes

Ook dit jaar mag de organisatie achter 100% Auto Live spreken van een groot succes. Dit jaar bezochten ruim 47.000 mensen in 2,5 dag tijd het Rotterdamse evenementengebouw. Met meer dan 30.000 m2 aan beursvloer is vermaak gegarandeerd voor jong en oud!

Volgend jaar op 23, 24 en 25 oktober gaat de 16e editie van start!

Categorieën