BMW 5 Serie Sedan 2017

BMW introduceert, volgens betrouwbare bronnen, zeer binnenkort de nieuwe 5 Serie. Daar is onze spionagefotograaf ook van op de hoogte en schoot tientallen foto’s, terwijl de modellen onderworpen werden aan de laatste tests.

5 Serie Sedan/Touring en M5 gespot

Onze spionagefotograaf wist zowel de 5 Serie Sedan/Touring als brute M5 vast te leggen. Het debuut van deze modellen vindt niet op de komende Autosalon van Parijs plaats, maar waarschijnlijk tijdens de North American International Auto Show in januari 2017.

Veel gelijkenissen met 7 Serie

Qua ontwerp kent de nieuwe BMW 5 Serie veel gelijkenissen met de huidige 7 Serie. De grille zal groter zijn dan voorheen, en de koplampen hebben een nieuwe vormgeving. Daarnaast beschikt de 5 Serie over LED-dagrijverlichting, zo blijkt uit recente spionagebeelden.

Ook het interieur zal veel lijken op dat van de 7 Serie, aldus buitenlandse media. Verwacht een groot beeldscherm voor het infotainmentsysteem met veel online mogelijkheden.

Motoren

Het motoraanbod is zeer divers, zo is de verwachting. Mogelijk dient de 1.5 liter driecilinder uit de Mini Cooper als basismotor, met daarnaast meerdere vier- en zescilinder krachtbronnen. Verder bestaat het gamma uit de nieuwe M5 en een hybride-versie.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën