BMW M4 CS 2017

Hoewel de introductie al heeft plaatsgevonden, wordt de M4 CS verder verfijnt op de Nürburgring. BMW voert de laatste testrondes uit, voordat de sportieveling wordt geleverd aan klanten.

Her en der camouflage

Tijdens de Shanghai Motor Show, dat van 21 t/m 28 april 2017 duurde, stelde BMW de M4 CS voor. Deze nieuwe variant binnen het M4-gamma, vult het gat tussen de Competition- en GTS-versie.

Ondanks dat de M4 CS al zijn werelddebuut heeft beleefd, gaat BMW stevig door met het nodige testwerk. Het betrapte prototype is her en der voorzien van camouflage, om aan te geven dat daar de veranderingen zijn. We zien onder meer tape op de motorkap, voorbumper en achterklep.

Betere prestaties

Wat zich onder de motorkap afspeelt, is allang geen geheim meer. De M4 CS beschikt over een 3.0 liter zes-in-lijn motor, dezelfde als in andere M4-modellen. Het maximumvermogen komt neer op 460 pk, wat 10 pk meer is dan de M4 Competition Package.

De topsnelheid is 280 km/h, terwijl de acceleratie van 0 tot 100 km/h in 3,9 seconden is volbracht. Een zeventraps M DCT-automaat is standaard, net als een adaptief M-onderstel.

Meer details over de M4 CS lees je in dit nieuwsbericht.

Categorieën