Volkswagen leasen

Zeg je Volkswagen, dan zeg je betrouwbaarheid. Je ontkomt bijna niet aan dit bekende merk. Wil jij over een Volkswagen beschikken zonder de lasten? Een auto leasen is voor de zakelijk rijder een voor de hand liggende keuze. Je wilt namelijk het beste krijgen voor je geld, zeker wanneer jij veel kilometers aflegt. Volkswagen is voor iedereen die veilig en stijlvol wil rijden. De auto is niet alleen van topkwaliteit, maar heeft ook een aantrekkelijk prijskaartje.

Waarom een Volkswagen zakelijk leasen?

In 1947 introduceerde Volkswagen de Kever. Hiermee begint het succes van Volkswagen. Binnen drie jaar produceert het merk auto’s met zonnedak en als cabrio. Het automerk blijkt innovatief en heeft dat ook de afgelopen jaren laten zien. Denk aan de Volkswagen ID.4 en Volkswagen ID.3. Ook de K70, Golf en Polo zijn voorbeelden van dit vooruitstrevende merk Volkswagen.

Volkswagen voor ondernemers

Je kunt als ondernemer een Volkswagen leasen. Wanneer jij voor zakelijk leasen gaat, kun je kiezen uit twee verschillende leasevormen:

Financial Lease

Financial lease kun je het beste vergelijken met huurkoop. Je koopt de auto op afbetaling. In dit geval komt de auto ook op de balans van het bedrijf. Je bent eigenaar van jouw auto en de rente afschrijving is fiscaal aftrekbaar.

Operational lease

De meeste gekozen voor binnen de zakelijke branche is operational lease. De leasemaatschappij heeft de verantwoordelijkheid over de wegenbelasting, de verzekering en onderhoud en reparatie van de auto. Aan het einde van jouw leasecontract lever je de auto weer in.

 Bij het leasen van een Volkswagen kun je profiteren van verschillende voordelen:

  • Je hebt geen zorgen over hoge onderhouds- of schaderekeningen.
  • Je betaalt een vast all-in maandbedrag.
  • Je bent geen tijd meer kwijt aan administratieve taken.
  • Je krijgt een auto die geheel naar jouw behoefte wordt samengesteld.
  • Je beëindigt een leasecontract vaak kosteloos.

Ten slotte, voor een leaseauto gelden belastingtechnisch dezelfde regels als voor een gekochte auto. Je kunt de kosten aftrekken van de opbrengsten. Houd daarbij wel rekening met de regels van de belastingdienst.

Meer over Volkswagen zakelijk leasen

Heb jij besloten om een Volkswagen te leasen? Dan kun je terecht bij een leasemaatschappij, zoals LeasePlan Direct. Bij een leasemaatschappij kun jij terecht met al jouw aanvullende vragen. Zij kunnen jou informatie geven over de meest recente bijtellingsregels en welke leaseauto het beste bij jouw financiële situatie past. Zo word jij volledig ingelicht en weet jij waar je aan toe bent bij het leasen van een auto.

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *