EV Jaarboek 2021

De dagen worden korter, er ligt nergens sneeuw en het einde van het jaar komt in zicht. Het is dus tijd voor een kerstmis lijst! Als je net als ons iets te laat bent met het maken van je lijst, dan zal het sluiten van de winkels niet echt geholpen hebben. Maar geen zorgen, wij hebben 5 leuke cadeaus gevonden voor de echte autofanaat!

1. Het EV2021 boek

EV 2021 jaarboek
EV 2021 Jaarboek

Als eerste beginnen wij met een lekker dik boek voor tijdens deze warme winterdagen. EV2021 geeft een inzicht in de groeiende wereld van het Elektrische Voertuig. Alle 49 elektrische auto’s van 2020 en 2021 staan hierin vermeld met leuke reviews en prachtige foto’s. Bovendien is het boek niet alleen leuk om te lezen, je leert er ook nog wat van! Alle weetjes over oplaadpassen, het verschil tussen 1,2 en 3 fase laden en waar op te letten bij de aanschaf van een EV zijn hierin te vinden. Kortom, een leuk en leerzaam boek dat mede is geschreven door onze eigen EV-journalist, Joeri van Dam!

Hier meer informatie en kun je hem bestellen.

2. Mario Kart Live Home Circuit

Mario Kart Live Home Circuit
Mario Kart Live Home Circuit

Wanneer je eenmaal bekend bent met de EV auto’s op de weg, is het tijd om bekend te raken met een EV in de huiskamer! Mario Kart Live Home Circuit maakt van je woonkamer een racebaan door gebruik te maken van 4 kartonnen poorten en een kart. Maar dit is niet zomaar een kart, deze kart is namelijk voorzien van een camera dat de omgeving omtovert naar een echt Mario kart circuit. Wij zijn vele uren zoet geweest met het maken van onze eigen Rainbow Road. Ideaal om jouw eigen wereld met creativiteit op te vrolijken!

Bestellen kan HIER.

3. Lego Fiat Nuova 500

Fiat 500 Lego
Fiat Nuova 500 Lego

Kijk je met weemoed naar de tijd dat een stedentrip in Italië nog een mogelijkheid was? Dan heeft Lego wellicht de oplossing voor je, namelijk een klassieke Fiat Nuova 500 met schilderij van het Colosseum! In dit pakket uit de Creator series biedt Lego de mogelijkheid om in zeer nauwkeurig details de klassieke Fiat Nuova 500 te bouwen. Compleet met reservewiel, reiskoffer en opvouwbaar stoffen zonnedak. De lego set komt met bijna 1000 verschillende Lego blokken en staat garant voor uren aan bouwplezier tijdens de feestdagen.

Bestellen kan HIER.

4. DJI RoboMaster S1

DJI Robomaster
DJI Robomaster

De DJI Robomaster is een mooi voorbeeld van speelgoed dat iedereen wilt hebben, vermomd als een educatief hulpmiddel. Het merk dat bekend staat om zijn drones heeft nu een zeer eigenaardig voertuig ontwikkeld voor de programmeur van morgen. Met 46 verschillende soorten onderdelen om te programmeren zijn de mogelijkheden eindeloos. De DJI Robomaster komt met een lesprogramma dat programmeren op spelende wijze weet te leren. En voor de iets oudere kinderen onder ons, is het bijna hetzelfde als Robot Wars!

HIER meer informatie over deze DJI.

5. MINI Striped Lunchbox

MINI striped Lunchbox
MINI Striped Lunchbox

Een product van een automerk geven aan iemand die van auto’s houdt is niet altijd een goed idee. Ferrari aftershave is leuk, maar wij hebben liever een echte Ferrari. Toch springt er soms iets tussen uit dat zowel leuk als netjes geprijsd is, voor een automerk. De MINI striped lunchbox is hier een goed voorbeeld van. Met een knipoog naar de lunchbox rage uit de jaren 60 en 70 komt MINI met zijn eigen retro lunchbox. De retro striping in combinatie met het MINI logo geven de lunchtrommel een klassiek gevoel mee. MINI bestek niet bij inbegrepen.

Bestellen kan HIER.

En dat zijn onze keuzes voor dit kerstseizoen, wij hopen dat de laatste kerstboodschappen hiermee gelukt zijn. Voor alle lezers namens dagelijksauto.nl: gelukkig kerstmis, een fijne jaarwisseling, en veel (lees)plezier!

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *