EV Jaarboek 2021

Nu en in 2021 kun je maar liefst 49 elektrische auto’s bestellen. Maar welke zijn dat allemaal? Én misschien nog wel belangrijker, welke specificaties hebben ze? Denk aan, trekgewicht, maar ook laadsnelheden en uiteraard actieradius.

Begint bij de keuze van je EV

Maar… bij elektrische auto’s stopt het niet bij de keuze voor je Electric Vehicle (EV). Je moet ook weten weten hoe je een elektrische auto moet laden, hoe je ermee moet rijden en tegen welke kosten (én besparingen) je allemaal aanloopt.

Over de auteurs

Alles staat beschreven in het EV Jaarboek 2021, uitgegeven door Jasper Engel en Joeri van Dam. Jasper geeft met zijn bedrijf Oxcart trainingen om de cursisten klaar te stomen tot het niveau van een persoonlijk en gecertificeerd EV-expert. Joeri heeft zijn sporen verdiend in de zakelijke en elektrische markt. Daarnaast zie je ook regelmatig berichten van Joeri langs komen op Dagelijksauto.nl.

Bestellen?

Wil je ook op de hoogte zijn van alles zaken rondom elektrisch rijden én alle elektrische auto’s? Bestel dan HIER het EV Jaarboek 2021. Kosten: € 19,95 inclusief verzendkosten.

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *