Het EV Jaarboek 2023 over elektrische personenauto’s is klaar en per direct leverbaar. De derde editie is dikker, beter en selectiever dan voorgaande uitgaven. Het EV Jaarboek test en beschrijft meer merken en modellen dan ooit. Praktijkervaringen, fabrieksgegevens, nuttige  informatie over elektrisch rijden en: álle elektrische auto’s die in 2023 op de markt zijn en komen.     

Elk jaar vinden méér elektrische auto’s een plek in het EV Jaarboek. In de nieuwe uitgave  liefst 20 procent meer dan vorig jaar. Toch zien we voor het eerst ook afvallers: enkele van de vorig jaar in ‘Onder de Loep’ als beloftevol gepresenteerde automerken hebben het niet gered. Blijkbaar eist de crisis ook haar tol onder nieuwe elektrische merken. Het jaarboek is daardoor behalve dikker – ruim 200 pagina’s – ook selectiever en concreter.

Het kundige schrijversteam, onder redactie van experts Jasper Engel en Joeri van Dam, maakt dat het EV Jaarboek 2023 zich wederom duidelijk onderscheidt van andere uitgaven. Met name wie op het punt staat te kiezen voor een eerste elektrische auto, krijgt van de redactie glashelder uitleg over kosten en baten, basisbegrippen als voltages, ampère, kilowattuur en 1, 2 of 3-fasen, tot hoe je van je huis een Smart Energy Hub (SEH) maakt.

EV Jaarboek 2023 twee stuks op elkaar
EV Jaarboek 2023

Medewerking ministerie

Alle rijtesten zijn rijkelijk voorzien van (merendeels) eigen fotografie, praktische fabrieksgegevens én praktijkinformatie van Fastned en EV-Database. Alle in 2023 te verschijnen elektrische auto’s staan beschreven in ‘Onder de Loep’. Dit jaar wordt het boek gecomplementeerd met interviews van The Solar Charging Company en TotalEnergies.

Extra trots is de redactie op het voorwoord, dat is geschreven door niemand minder dan de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, mevrouw Vivianne Heijnen.  

Bestelautoversie EV Jaarboek

Ook over elektrische bestelauto’s heeft de redactie een jaarboek uitgebracht. Beide jaarboeken zijn te bestellen op www.evjaarboek.nl.

Categorieën

1 REACTIE
Reageren

  1. Joop van der pol schreef:

    Interessant boek! Een must voor iedereen die (weer) elektrisch gaat rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *