Mitsubishi Outlander 2017

Het Japanse automerk Mitsubishi heeft onlangs de Outlander bijgewerkt voor modeljaar 2017. De grootste veranderingen bevinden zich aan de binnenkant. Prijzen starten bij € 33.900,-.

Nieuw infotainmentsysteem

Mitsubishi heeft het uiterlijk van de Outlander ligt aangepast, maar de meeste vernieuwingen zijn binnenin te vinden. Zo heeft het merk de Outlander voorzien van een rijkere uitrusting met o.a het nieuwe SDA-infotainmentsysteem.

Aan de veiligheid is ook gedacht, want er zijn meer veiligheidssystemen aan de auto toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan Forward Collision Mitigation (voetgangersherkenning), Rear Cross Traffic Alert (waarschuwt voor achteropkomend verkeer) en Blind Spot Warning (dodehoekwaarschuwing).

Vijf of zeven zitplaatsen

De geüpdatete Outlander is leverbaar met een 2.0 liter benzinemotor met verbeterde CVT-automaat. Standaard biedt deze versie vijf zitplaatsen en het SDA-infotainmentsysteem.

Tevens kan de klant kiezen voor een zevenzits-versie met dezelfde motorisering. Deze uitvoering is uitgerust met 18 inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting, SDA en een audiosysteem met negen luidsprekers.

Ook is er gedacht aan dieselrijders. De Outlander is te bestellen met een 2.2 liter DI-D-dieselmotor, die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak.

Outlander PHEV

De plug-in hybride-versie van de Outlander is ook onder handen genomen. Zo is hij voorzien van een EV Priority-schakelaar. Met deze schakelaar kan de bestuurder kiezen om zoveel mogelijk volledig elektrisch te rijden. Deze modus zorgt tevens voor een zo groot mogelijke actieradius, zonder dat de verbrandingsmotor ingeschakeld hoeft te worden.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM. Prijskaartje van de PHEV is een vanafprijs.

Benzine

2.0 CVT Business Edition: € 33.900,-

2.0 CVT Executive Edition: € 36.900,-

Diesel

2.2 DI-D Business Edition: € 37.900,-

2.2 DI-D AT Instyle: € 53.900,- 

PHEV

Outlander PHEV: € 39.990,-

Categorieën