Subaru XV Outdoor Edition 2017

De Nederlandse importeur van Subaru introduceert een tijdelijke editie voor de XV. Tot en met 31 oktober is de XV Outdoor Edition beperkt leverbaar. Het prijskaartje begint bij € 32.095,-.

Avontuurlijker uiterlijk met functie

Dankzij de Outdoor Edition, profiteert de Subaru XV van een nog stoerder uiterlijk. We zien beschermingsplaten op de voor- en achterbumper en dorpels, die werkelijk functie hebben. Het dient namelijk als protectie tegen lakbeschadigingen. De bodemvrijheid is identiek aan dat van de andere XV-uitvoeringen: 22 centimeter.

Ook het interieur kan makkelijker tegen een stootje. In de kofferruimte ontdekken we een dikke, rubberen mat die bescherming biedt bij in- en uitladen van zware voorwerpen. Tevens is de bagageruimte nu, door de rubberen bescherming, vochtbestendig.

Zelfde uitrusting

Qua uitrusting en motorisering is er niets veranderd. Standaardvoorzieningen zijn o.a. automatische airconditioning en lichtmetalen velgen, net als een automatische transmissie en vierwielaandrijving. Onder de kap huist een 150 pk sterke 2.0 liter boxermotor, dezelfde als in de XV Comfort en Premium.

Categorieën