Renault Scénic Initiale Paris 2017

De Renault Scénic en Grand Scénic zijn nu ook leverbaar als luxueuze Initiale Paris. In september start de levering van deze rijk uitgeruste topuitvoering. Op de Nederlandse prijzen is het nog even wachten.

Niet alleen als (Grand) Scénic

De Initiale Paris-variant wordt binnenkort niet alleen geleverd op de Scénic en Grand Scénic. Intussen zijn ook modellen als de Captur, Talisman, Espace en Koleos in deze luxe uitvoering te bestellen.

Renault voorziet de Scénic Initiale Paris van de carrosseriekleur Noir Améthyste, exclusieve 20 inch lichtmetalen velgen en speciale Initiale Paris-badges. Tevens zijn LED-mistlampen met bochtverlichting standaard.

Rijke standaarduitrusting

Het mag bekend zijn, dat de Initiale Paris-versie rijk is uitgerust. Standaardvoorzieningen zijn o.a. nappalederen bekleding, elektrisch verstel- en verwarmbare voorstoelen (inclusief massagefunctie), een Bose-audiosysteem en verchroomde instaplijsten. Daarnaast maken Easy Park Assist en een Head-Up Display deel uit van de standaarduitrusting.

De Scénic en Grand Scénic zijn als Initale Paris te combineren met vijf motorversies. Het motorenprogramma bestaat uit de TCe 130 (handbak), dCi 110 EDC (automaat), dCi 110 Hybrid Assist (handbak), dCi 130 (handbak) en dCi 160 EDC (automaat).

Categorieën