Renault Koleos Initiale Paris 2016

Op de Autosalon van Parijs, dat momenteel aan de gang is voor de pers, beleeft de Koleos zijn Europese première. Naast de reguliere variant, toont Renault ook de luxe Initiale Paris-uitvoering van dit model. De Koleos Initiale Paris verschijnt volgend jaar zomer op de Nederlandse markt, net als alle andere versies.

Metallic kleur Noir Améthyste

De Koleos als Initiale Paris is leverbaar in de metallic kleur Noir Améthyste. Daarnaast is deze uitvoering voorzien van LED Pure Vision-koplampen, 19 inch lichtmetalen wielen in de kleur Noir Diamantée, een specifieke badge aan voorzijde onder het Renault-logo en verbrede wielkasten.

Nappa lederen bekleding

Het interieur kent een luxe uitrusting. Zo beschikt de Renault Koleos Initiale Paris over zwart/grijze nappa lederen bekleding op het stuurwiel, dashboard, de pookknop en deurpanelen. De verstel- en verwarmbare voorstoelen zijn zesvoudig elektrisch verstelbaar (inclusief een tweevoudig verstelbare lendensteun voor de bestuurder). Verder prijken her en der Initiale Paris-badges en zijn de zijruiten gelamineerd.

De navigatie en entertainment wordt verzorgd door het R-Link 2-infotainmentsysteem (met 8,7 inch touchscreen) en een audio-installatie van Bose met 13 luidsprekers.

Categorieën