Nissan Micra N-Line 2017

De Nissan Micra en Juke zijn tijdelijk verkrijgbaar als N-Line. Deze gelimiteerde uitvoering is leverbaar vanaf december dit jaar. Prijzen starten bij € 19.390,- voor de Micra N-Line, terwijl de Juke N-Line € 25.990,- gaat kosten.

Gebaseerd op de N-Connecta-uitvoering

Zowel de N-Line-uitvoering van de Nissan Micra als Juke, zijn gebaseerd op de uitvoering N-Connecta. Deze modellen zijn te herkennen aan de rode spiegelkappen, rode dorpelstrips, rode inzetten in de voor- en achterbumper, N-Line-badges en speciale N-Line-vloermatten. Verder komen we het Black Exterior-pakket tegen, terwijl tevens diverse accessoires in de rode Nismo-kleur opvallen. De Micra en Juke N-Line zijn leverbaar in de kleuren Pearl White en Silver.

Rijke uitrusting

Qua uitrusting beschikken deze modellen o.a. over het NissanConnect-navigatiesysteem met 7 inch touchscreen en een audiosysteem met cd-speler/USB-aansluiting en Bluetooth. Ook is er gedacht aan digitale radio. Naast dit alles ontdekken we ook een met leder bekleed stuurwiel, automatische airco, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, lichtmetalen wielen en mistlampen vóór.

Nissan levert de Micra N-Line met de 90 pk sterke IG-T-benzinemotor, in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De Juke N-Line is overigens verkrijgbaar met een 115 pk sterke DIG-T-benzinemotor. Deze krachtbron wordt gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak.

Categorieën