Nissan Micra Bose Personal Edition 2017

Hoogwaardige audio in een compacte stadsauto? Dat kan zeker, want dat bewijst Nissan met de Micra Bose Personal Edition. Hij is gelimiteerd tot 2.500 exemplaren voor Europa. Prijzen starten bij € 21.090,-.

Gebaseerd op de Tekna-uitvoering

De speciale Nissan Micra Bose Personal Edition, die gebaseerd is op de Tekna-uitvoering, is te herkennen aan de opvallende carrosseriekleuren Enigma Black en Gunmetal Grey. De bumpers en flanken zijn voorzien van oranje sierpanelen, terwijl de spiegelkappen en de 17 inch lichtmetalen velgen ook in oranje zijn uitgevoerd. Ook prijken er zwarte en oranje stickers op het dak en de motorkap. Deze bijzondere uitvoering wordt benadrukt door de Bose Personal-badge op de B-stijlen.

Oranje interieur

Ook het thema oranje komt terug in het interieur. Zo zijn er dubbel gestikte inzetten op de stoelen te vinden, die de kleur Energy Orange met zich mee brengen. Ook de matten en de dorpelbekleding maken gebruik van deze afwerking. Een luxe armsteun is ook standaard aanwezig, alsmede Full LED-koplampen, stoelverwarming, Around View Monitor en metallic lak.

Bose Personal audio-installatie

Deze unieke Bose-uitvoering is tot stand gekomen dankzij de lange samenwerking tussen Nissan en het audiomerk Bose. In de Micra tref je dus een Bose-audiosysteem met zes luidsprekers, waarvan twee Bose UltraNearfield-speakers zijn ingebouwd in de hoofdsteun van de bestuurdersstoel. Door de Bose PersonalSpace Control, die je bedient via het NissanConnect-infotainmentsysteem, is de geluidsweergave geheel op eigen smaak te brengen.

Benzinemotor met 90 pk

Onder de kap van deze muziekdoos huist een 90 pk sterke 0.9 liter driecilinder benzinemotor, die we kennen van de reguliere Micra. Deze krachtbron wordt gekoppeld aan een handmatige vijfversnellingsbak.

Categorieën