Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain 2017

Mercedes-Benz onthult op de komende Autosalon van Parijs de nieuwe E-Klasse All-Terrain. De E-Klasse All-Terrain heeft een grotere bodemvrijheid en is standaard voorzien van vierwielaandrijving, waardoor hij geschikt is voor elk terrein. In het voorjaar van 2017 is ‘ie bij de dealers te verwachten. Prijzen zijn nog niet bekend.

Brede wielkasten

De Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain weet zich van de reguliere E-Klasse Estate te onderscheiden door de brede wielkasten, SUV-grille, de in zilverchroom uitgevoerde voorbumper en zwarte dorpelverbreders met chromen sierlijst. De grotere bodemvrijheid is te danken aan de 19 of 20 inch lichtmetalen velgen.

Krachtbron met 194 pk

In eerste instantie is de All-Terrain-versie leverbaar als E 220 d 4Matic. De nieuwe 2.0 liter viercilinder dieselmotor heeft een vermogen van 194 pk en 400 Nm aan koppel. Accelereren vanuit stilstand naar 100 km/h gaat in 8,0 seconden, terwijl hij een topsnelheid bereikt van 232 km/h. Het gemiddelde brandstofverbruik ligt op 5,1 liter/100 km.

Later zal er ook een krachtbron verschijnen met zes cilinders. Beide modellen worden standaard uitgerust met een 9G-Tronic-automaat.

Aluminium-carbon

Aan de binnenkant kan men details van aluminium-carbon verwachten. De vloermatten worden gesierd met het opschrift All-Terrain, en de pedalen worden geleverd in RVS. De uitrusting is gebaseerd op het uitrustingsniveau Avantgarde. Optioneel zijn er ook Exclusive- en Designo-uitvoeringen verkrijgbaar.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën