Mclaren MSO R Coupé 2017

De personaliseringsafdeling van Mclaren, McLaren Special Operations, heeft twee unieke modellen voorgesteld. Het gaat om de MSO R Coupé en MSO R Spider, bestemd voor een veeleisende klant.

675LT Coupé en 675LT Spider als basis

McLaren Special Operations voert regelmatig bijzondere projecten uit. Echter is het dit keer zo speciaal, dat het Britse merk zijn twee creaties openbaar maakt. We hebben het over de MSO R Coupé en MSO R Spider. 

De 675LT Coupé en 675LT Spider dienen als basis. Dit betekent onder de kap een twin-turbo V8-motor. Het vermogen en koppel (688 pk / 700 Nm) zijn toegenomen, dankzij enkele technische aanpassingen. Zo is het uitlaatsysteem verbeterd en voorzien van titanium eindstukken.

Beiden in Liquid Silver

Zowel de MSO R Coupé als MSO R Spider zijn uitgevoerd in de kleur Liquid Silver. Het enige verschil hier, is de satijnenafwerking voor de Coupé en glanzende lak voor de Spider. Verder ontdekken we koolstofvezel elementen, zoals de voorbumper, achtervleugel en het dak. Tot slot beschikken beide modellen over vijfspaaks wielen in satijnzwart (Coupé) en hoogglans zwart (Spider).

Badge op instaplijsten

De binnenzijde is eveneens onder handen genomen door de specialisten van MSO. We zien Alcantara-bekleding op het dashboard en de rode sportstoelen. Op de instaplijsten vinden we bovendien een badge met daarop de modelnaam en productielocatie. Dit om de exclusiviteit te bevestigen.

Categorieën