Lexus IS 300h 2017

Het Japanse automerk Lexus heeft de vernieuwde IS 300h onthuld tijdens de Autosalon van Parijs, die voor het eerst in Europa is te zien. Men kan daar ook de NX 300h Sport Edition verwachten.

IS 300h

Lexus heeft de IS 300h voor Europa een facelift gegeven. De grootste vernieuwingen zijn de koplampunits met L-vormige dagrijverlichting, LED-achterlichten, voorbumper met grotere luchtinlaten en spindle-grille. De 17 of 18 inch lichtmetalen velgen zijn ook in het nieuw gestoken. Lexus heeft de IS 300h verder voorzien van aangepaste schokdempers, een stijvere voorwielophanging en een nieuwe stabilisatorstang. Dit zal, volgens het merk, de rij-eigenschappen verbeteren.

Veiligheidssystemen

De IS 300h is uitgerust met een aantal veiligheidssystemen, denk aan het Pre-Crash Safety-systeem (inclusief voetgangersdetectie), adaptieve cruise control en Lane Departure Alert met stuurassistentie.

Het merk heeft het dashboard afgewerkt met materialen van een hogere kwaliteit, aldus Lexus. De opgefriste IS 300h is vanaf januari 2017 bij de dealers te verwachten. Prijzen volgen later.

Sport Edition voor NX 300h

Lexus toont in Parijs ook de Sport Edition voor de NX 300h. Deze uitvoering is voorzien van zwarte 18 inch lichtmetalen velgen. De buitenspiegels, spindle-grille en stoelbekleding zijn eveneens in de kleur zwart uitgevoerd. Vanaf oktober is de Sport Edition leverbaar.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën