Ford GT '67 Heritage Edition 2017

Om oude tijden te doen herleven, komt Ford met de GT ’67 Heritage Edition. Deze gelimiteerde uitvoering is een ode aan de Le Mans-overwinning in 1967.

Gespoten in Race Red

De GT ’67 Heritage Edition onderscheidt zich met een speciale vormgeving. Denk onder meer aan een Race Red-carrosseriekleur, in combinatie met witte striping en koolstofvezel elementen. Fords supercar staat op 20 inch lichtmetalen velgen in Silver Satin, terwijl de motorkap en portieren zijn bestickerd. We zien ronde, Frozen White stickers met de aanduiding ‘Nr. 1’.

Lederen afwerking voor GT ’67 Heritage Edition

Ook het interieur is onder handen genomen. Ford voorziet de koolstofvezel kuipstoelen van lederen bekleding en rode stiknaden. Deze stiksels zijn overigens ook toegepast op het stuurwiel. Rood ontdekken we tevens op de veiligheidsgordels, en een RVS-afwerking is gebruikt voor o.a. de portierranden.

Onder de kap is ‘ie identiek aan de originele Ford GT. De ’67 Heritage Edition wordt aangedreven door een 647 pk sterke 3.5 liter V6 EcoBoost-motor. De indrukwekkende topsnelheid ligt op 348 km/h.

Categorieën