Range Rover Evoque Landmark 2017

Vanwege een recent bereikte mijlpaal, introduceert Land Rover de speciale Range Rover Evoque Landmark. Onlangs verliet de 600.000ste Evoque de fabriek in het Britse Halewood, wat wordt gevierd met deze editie. Bestellen is binnenkort mogelijk vanaf € 66.150,-.

Lichtmetalen velgen in Gloss Dark Grey

De Evoque is van zichzelf al een opvallende verschijning, maar dat wordt versterkt door de lichtblauwe exterieurkleur en grijze details. Enkele voorbeelden zijn het panoramische dak in Carpathian Grey en de 19 inch lichtmetalen velgen in Gloss Dark Grey. Tevens heeft het Range Rover-opschrift op de grille en achterklep een contrasterende, grijze tint: Graphite Atlas.

Grijs keert terug

Ook het interieur ontkomt niet aan grijze accenten. Zo zijn sommige delen van de middenconsole uitgevoerd in gepolijst satijn, terwijl de lederen stoelen stiknaden hebben in Light Lunar.

Ten slotte is de Range Rover Evoque Landmark voorzien van het geavanceerde InControl Touch Pro-infotainmentsysteem. De bediening werkt middels een 10 inch touchscreen. Daarnaast zijn een 4G Wi-Fi-hotspot en apps als Spotify inbegrepen.

Categorieën