Range Rover Evoque 2017

Land Rover introduceert voor de Range Rover Evoque voor modeljaar 2017 diverse nieuwe opties. Zo is er het Graphite Design Pack voor de uitvoeringen HSE Dynamic en Autobiography, waardoor de Evoque wordt voorzien van o.a. grijze en zwarte accenten. Ook nieuw is het optionele InControl Touch Pro-infotainmentsysteem met een groot en breed touchscreen.

Dynamic-grille

Het Graphite Design Pack voor de Range Rover Evoque HSE Dynamic biedt 20 inch lichtmetalen wielen in de kleur Satin Technical Grey. Verder is de Dynamic-grille uitgevoerd in Narvick Black met een Satin Dorchester Grey-omlijsting. Ook de omlijsting van de bodembescherming is uitgevoerd in dezelfde tint grijs. Het dak, de motorkap, uitlaateindstukken en belettering op de achterklep zijn zwart. De verlichtingsunits vóór en achter zijn donkergetint. Bij de topversie Autobiography voegt het Graphite Design Pack zwarte elementen toe. Dit geldt voor de spiegelkappen, roosters in de motorkap, omlijsting van de mistlampen, ventilatieopeningen in de spatborden en achterklep.

InControl Touch Pro-infotainmentsysteem

Alle uitvoeringen van de Range Rover Evoque zijn verder optioneel te voorzien van het InControl Touch Pro-infotainmentsysteem met een groot 10,2 inch touchscreen. In- en uitzoomen kan met de vingertoppen. Het scherm is met de verhouding 21:9 breed te noemen, en de resolutie van 1280×542 pixels is 80% hoger dan dat van het standaard 8 inch scherm. Verder kan de rijder de startpagina aanpassen, zodat die zijn favoriete apps onder vingerbereik heeft.

Meer kleuren

Land Rover biedt ook keuze uit nieuwe kleuren voor de Evoque. Door de toevoeging van Aruba, Farallon Black, Carpathian Grey en Silicon Silver telt de kleurenwaaier nu achttien tinten.

De Range Rover Evoque modeljaar 2017 is leverbaar vanaf € 43.800,-.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën