BMW heeft iets nieuws: de BMW Baby Racer. Althans, nieuw is anders, de Baby Racer is in verschillende vormen al zo’n 30 jaar beschikbaar. De kar voor de kleinste coureur is voor het modeljaar van 2023 vernieuwd. Wat voor soort innovatieve functies bevat deze kindercrosser?

Kleine nieren voor kleine…

Kinderen hebben het weer eens bijzonder fijn tegenwoordig. Vroeger moest ik genoegen nemen met een merkloze plastic tractor, tegenwoordig gaat dat wel anders. De BMW Baby Racer is al 30 jaar onder ons. Het model kent vier generaties, de vierde is degene waar dit artikel over gaat. De nieuwste racer volgt de trends die wij ook op de andere modellen van BMW zien. Dit betekent een strak en sportief ontwerp met grote nieren.

BMW stelt dat de auto niet zomaar een te heet gewassen model is. De BMW Baby Racer heeft zijn eigen, unieke details en proporties. We zien duidelijke invloeden van bestaande modellen. De koplampen en grill lijken bijvoorbeeld sterk op die van de BMW iX en de M3/M4. Ook de cockpit is vernieuwd, wat dat betekent, verteld BMW ons niet. Wij gokken op Adaptive Cruise Control en een M+ stand.

Volgeladen met opties

Zoals veel BMW’s is ook dit model, de nieuwe BMW Baby Racer dus, volgeladen met opties. Denk aan een comfortabele zitting in een contrasterende kleur. Er is keuze uit drie luxe lakken in de kleuren blauw, wit en zwart. Een sportief stuurwiel zorgt voor de ultieme controle voor uw kind van 1 tot 3 jaar oud.

U hoeft u niet druk te maken over de geluidsoverlast van uw bengels nieuwe bolide. De velgen zijn namelijk omringd met een band die is gemaakt van gerecycled materiaal die al het geluid dempt. Whisperwheels noemt BMW ze. Maar, geen zorgen. Uw kind kan altijd kenbaar maken dat ze u bijna gaan aanrijden door de toeter te gebruiken.

De BMW Baby Racer staat vanaf april dit jaar (oftewel nu) in de dealers. De reserveonderdelen die uw kind nodig heeft als er een onverhoopte botsing met bijvoorbeeld de labrador van de buren plaatsvindt, kunt u bestellen bij geselecteerde BMW dealers.

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *