BMW Concept X2 2016

Op de Autosalon van Parijs (1 t/m 16 oktober 2016) heeft BMW op haar stand de Concept X2 gepresenteerd, een voorbode voor een compacte en coupé-gelijnde SUV.

Luminous Red-carrosseriekleur

Ten opzichte van de bestaande X1, heeft de Concept X2 een ronder gevormde achterzijde. Het is minder recht toe recht aan, en dat is precies waar de X2 voor staat.

De Concept X2 is gespoten in de carrosseriekleur Luminous Red, een glanzende rode kleurtint. De grille aan de voorzijde is groot met daaronder forse luchtinlaten. De koplampen hebben BMW Laser-lichttechniek, en de achterlichten zijn breed van vorm. Deze beginnen onder het BMW-logo op de C-stijl, en eindigen dichtbij het midden van de kofferklep.

BMW’s Concept X2 staat op 21 inch lichtmetalen wielen. De velgen hebben dubbele spaken en bovendien een bi-color-design, oftewel: de kleuren zilvergrijs en zwart wisselen elkaar af.

Andere opvallende zaken

Verder vallen de dubbele uitlaatsierstukken op, die diep in de achterbumper zijn verwerkt. Wie goed kijkt, ziet ook dat de ruiten donkergetint zijn. Hiermee maakt BMW het de bezoeker op de Autosalon van Parijs moeilijk, om het interieur te bekijken. Van de binnenzijde zijn overigens geen beelden en details vrijgegeven.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën