Audi A3 Limousine 2016

Audi heeft het aanbod rijk uitgeruste Lease Editions verder uitgebreid. Zo zijn voortaan de A3 Limousine en A3 Sportback e-tron ook leverbaar in deze uitvoering. Tevens zijn de A4 Limousine en A4 Avant als Lease Edition vanaf nu verkrijgbaar met de 150 pk sterke 2.0 liter TDI.

A3 Limousine Lease Edition

De A3 Limousine Lease Edition wordt geleverd in combinatie met de 1.0 liter TFSI (benzine, 116 pk) of 1.6 liter TDI (diesel, 110 pk). Beide motoren zijn te koppelen aan een S tronic-zeventrapsautomaat.

De Lease Edition is gebaseerd op de Pro Line- en sport-uitvoering. De uitrusting bestaat o.a. uit 17 inch lichtmetalen velgen, een verlaagd sportonderstel, chromen uitlaatsierstukken en aluminium instaplijsten. Ook standaard zijn LED-koplampen, sportstoelen, een middenarmsteun vóór, het MMI-navigatiesysteem, Audi Drive Select, een bestuurdersinformatiesysteem, parkeerhulp achter en automatische snelheidsregeling.

A3 Sportback e-tron Lease Edition

De Audi A3 Sportback e-tron als Lease Edition is voorzien van een S tronic-transmissie en plug-in hybride-techniek. Deze uitvoering heeft de sport-variant en het Pro Line Plus-pakket als basis voor de uitrusting, dat uit onder meer Audi Virtual Cockpit, sportstoelen, aluminium afwerkingsdetails, 17 inch lichtmetalen velgen, het MMI-navigatiesysteem plus, automatische snelheidsregeling, parkeerhulp plus, LED-koplampen, het lichtpakket en Audi Sound System omvat.

A4 Limousine en A4 Avant Lease Edition: nieuwe motoroptie

De A4 Limousine en A4 Avant waren al leverbaar als Lease Edition, maar voortaan is deze uitvoering ook te verkrijgen met de 150 pk sterke 2.0 liter TDI-dieselmotor. Standaard is de krachtbron gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een S tronic-zeventrapsautomaat met dubbele koppeling biedt Audi optioneel aan.

Alle vanafprijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

A3 Limousine Lease Edition (21% bijtelling): € 30.990,-

A3 Sportback e-tron Lease Editon (15% bijtelling): € 39.990,-

A4 Limousine Lease Edition (2.0 TDI, 21% bijtelling): € 43.460,-

A4 Avant Lease Edition (2.0 TDI, 21% bijtelling): € 45.950,-

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën