Porsche 911 GT3 2017

Onze spionagefotograaf wist onlangs de licht vernieuwde Porsche 911 GT3 te spotten. Het testwerk vond, zoals bijna altijd, plaats op en rondom de Nürburgring. 

Uiterlijke aanpassingen

De 911 GT3 krijgt, zoals op de spionagebeelden is te zien, een opnieuw ontworpen front met o.a. anders gevormde koplampen en nieuwe luchtinlaten. De grote achterspoiler blijft intact, net als de centraal geplaatste uitlaatsierstukken. Tevens zal het interieur her en der verbeterd zijn.

Bekende krachtbron

De 475 pk sterke 3.8 liter zescilinder boxermotor, uit de huidige Porsche 911 GT3, blijft behouden in de vernieuwde versie. De sprint van 0 tot 100 km/h neemt nog altijd 3,5 seconden in beslag, en de topsnelheid komt uit op 315 km/h.

Dat de atmosferische krachtbron in dienst blijft, wil niet zeggen dat er verder niets onderhuids veranderd. Volgens andere media zal de Duitse fabrikant namelijk het model, naast een automatische PDK-transmissie, ook aanbieden met handgeschakelde zesbak.

Introductie

Het is nog niet officieel bekend, wanneer Porsche het doek trekt van de vernieuwde 911 GT3. Toch wordt de introductie later dit jaar verwacht.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën