Jaguar F-Type Coupé 2017

Momenteel test Jaguar meerdere prototypes van de vernieuwde F-Type Coupé, die waarschijnlijk in het voorjaar van 2017 voorgesteld wordt. Bijzonder aan deze update, is de komst van een viercilinder-variant. Mogelijk dient deze krachtbron als basisversie.

Kleine designaanpassingen

De huidige F-Type Coupé is onder andere geprezen door zijn fraaie design. Als we afgaan op de gespotte prototypes, dan lijkt Jaguar het bestaande design grotendeels intact te houden. Wel belooft het uiterlijk licht bijgewerkt te worden.

De updates bestaan uit nieuwe LED-koplampen en een opnieuw ontworpen grille. Daarnaast heeft de voorbumper een ietwat andere vormgeving.

Komst viercilinder motor vrijwel zeker

De komst van een 2.0 liter viercilinder turbomotor is vrijwel zeker. Deze krachtbron dient naar verluidt als basismotor, waardoor de aanschafprijs van de F-Type Coupé daalt.

Buitenlandse media melden, dat de bestaande V6- en V8-motoren leverbaar blijven, al is dit niet officieel bevestigd.

Debuut in 2017

Het werelddebuut van de vernieuwde F-Type Coupé vindt hoogstwaarschijnlijk volgend jaar plaats. Waar dit precies gebeurt is niet bekend, maar de Autosalon van Genève en de New York International Auto Show zijn kanshebbers.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën