Logo

Merijn Messemaeckers van de Graaff

 		
Merijn Messemaeckers van de Graaff

Van kleins af aan heeft Merijn al een auto in de buik zitten. Alles wat ruikt naar benzine of wat veel geluid maakt trekt zijn aandacht. Na vele gestrande projecten en dagen sleutelen is hij na twee jaar in Amerika te hebben gewoond zijn passie voor de Automotive achterna gegaan.

 

Wat was je eerste auto?
Mijn allereerste eigen auto was een 1967 Dodge Dart Custom, met een heerlijke V8. In Amerika natuurlijk, want in Amerika is de brandstof nog wél betaalbaar.

 

Wat rijd je nu en waarom?
Een Sylva Striker met een RAW body. Deze Engelse kitcar is voorzien van een Yamaha R1 blok en alle nodige, en onnodige, gadgets en upgrades. Het blijft keer op keer een sensatie om in te rijden met 200 pk op 450kg.

 

Droomauto en waarom?
Als liefhebber maak je mij blij met al het mooie spul waar passie en beleving om de hoek komt kijken. Maar als ik moet kiezen zou ik toch graag eens een Ferrari F40 in mijn garage hebben staan.

 

Wat was je mooiste auto-moment?
De dag dat ik de Sylva Striker op ging halen en naar huis moest rijden. De eerste keer dat ik om moest leren gaan met een sequentiële versnellingsbak, natuurlijk stond er veel file op de terugweg…

 

Als jij jezelf met een auto vergelijkt, wat ben je dan?
Een Ferrari. Italiaans renpaard met een temperament…

 

Wat is je guilty pleasure?
Stiekem met iedereen voor het stoplicht een sprintje willen doen.

    Meld je aan
    voor onze nieuwsbrief!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Dank voor uw inschrijving!
    Wij hebben uw aanmelding ontvangen.