Porsche 911 Targa

Nog steeds zorgen de beperkende maatregelen in verband met de COVID-19 pandemie ervoor dat er geen grote events mogen worden georganiseerd, dus heeft de stichting DAG MET EEN LACH een ludieke actie bedacht om ernstig zieke kinderen toch op een andere manier blij te maken. Na weken van voorbereiding was het eindelijk zover. Op zaterdag 3 april zijn 16 teams verdeeld over heel Nederland zo’n 160 adressen en 2 kinderziekenhuizen gaan verrassen met een leuke surprise. Natuurlijk zit daar een mooi, special gemaakt, paasei bij. Het was een dag om nooit meer te vergeten!

Met teams van drie tot vier auto’s hebben we heel Nederland bereikt.

Wat is DAG MET EEN LACH?

DAG MET EEN LACH ontstond in de zomer van 2015 naar een idee van Desiree Dekker en Jacco Brand. Al snel bleek dat zij beiden het idee hadden om een reeks van leuke events te organiseren voor supercars en sport-auto’s. Eind juli 2015 was het zover en werden de eerste stappen gezet om daadwerkelijk te starten. DAG MET EEN LACH organiseert, samen met de eigenaren van supercars en sportauto’s, heerlijke en vermakelijke events voor kinderen die wel een verzetje kunnen gebruiken. Wat is er nu mooier dan een kind te zien lachen en even zijn zorgen te laten vergeten?

Eventjes gas geven zeggen de kids geen nee tegen.

“Mama, de pijn ben ik even vergeten”

Ons team “Eindhoven-Sittard” kreeg een 11-tal adressen toegedeeld welke wij met drie sportwagens hebben bezocht: Een Porsche 911 Carrera, Porsche 911 Targa 4S en een BMW M340i Touring (met dank aan BMW Nederland). Het is een kleine moeite voor ons als deelnemer, maar een groot gebaar voor de kinderen die wel een verzetje kunnen gebruiken. Zeker nu deze kwetsbare doelgroep al maanden in thuis-isolatie zit vanwege de pandemie was een bezoek van de stichting van harte welkom!

De reacties van de kinderen en de ouders waren goud waard! Iedereen heeft enorm genoten van de mooie dag en wij zijn de lieve reacties van de ouders en hun kinderen niet vergeten. “Mama ik ben de pijn even vergeten”. Daar doen wij het als DAG MET EEN LACH rijders voor, met veel plezier en liefde.

Alleen maar respect voor al deze toppers!

Help ons te helpen

Helaas gaat voor niets de zon op. Ook DAG MET EEN LACH heeft jaarlijks geld nodig om alle kinderen een fantastische dag te bezorgen. Natuurlijk doen we dit tegen de absoluut minimale kosten (sla ons jaarverslag er maar eens op na), maar ook dan zijn we sterk afhankelijk van onze sponsoren en donaties.

Jaarlijks organiseert DAG MET EEN LACH een een zogenaamde “Fundraiser” waarbij ca. 20 equipes de opdracht krijgen om middels ludieke en originele acties een mooi bedrag op te halen. Klik hier om een donatie aan één van de equipes te doen. Inmiddels is er al meer dan 22.000 euro gedoneerd!

Niet alleen de kinderen maar ook de ouders waren erg enthousiast.
Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *