Zonder twijfel zijn Crocs de meest controversiële schoenen ter wereld. Zij die niets anders aan hun voeten willen bekvechten met hen die er van gruwelen. Terwijl Crocs regelmatig terugkomen in lijstjes met “ergste dingen die iemand kan overkomen” blijven ze over de toonbank vliegen. Gelukkig kun je ze nu opleuken met unieke accessoires: pimp je Crocs met auto-onderdelen!

Spoiler, diffuser of turbo?

Ondanks hun slechte imago blijven Crocs ongematigd populair. Het is in bepaalde omgevingen, zoals in het ziekenhuis of restaurant, gewoon het meest praktische schoeisel. Bovendien schijnen de schuimen klompen daadwerkelijk goed voor je loophouding te zijn. Het grootste nadeel van Crocs is natuurlijk het lompe uiterlijk. Ze zijn al verkrijgbaar in leuke kleurtjes, maar nu kun je ze helemaal pimpen – Fast & Furious stijl!

Wat dacht je van een geweldige spoiler voor op je Crocs? Gegarandeerd dat je daarmee harder kunt lopen. Die spoiler staat trouwens nog beter boven de enorme diffuser en de knaluitlaat, die je ook op je Crocs kunt maken. Of wat dacht je van een enorme turbo gemonteerd op je Crocs? Een absolute garantie voor oneindig veel extra paardenkrachten!

Crocs met spoiler, diffuser en uitlaat

Zelf printen

Op internet duiken de laatste tijd geweldige auto-accessoires op voor je Crocs. De onderdelen voor de Crocs zijn vaak gebaseerd op die van radiografisch bestuurbare auto’s. Verschillende ontwerpen bieden de ontwerpen gratis of voor een kleine prijs aan, zodat je ze zelf kunt printen op een 3d-printer. Voor een klein prijsje loop jij er dus bij als een echte baas – op Crocs.

De gaten in de Crocs leenden zich altijd al voor creatievelingen om hun Crocs op te leuken. De turbo monteer je op die manier. De spoiler monteer je via klemmetjes op de hielband van je Crocs voor extra stevigheid. Deze prikken wel in je voet bij het lopen, maar echte autoliefhebbers weten: voor extra downforce moet je wat bruikbaarheid inleveren. Alles voor snelheid!

Turbo accessoire voor Crocs

Cadeautip

Op www.prusaprinters.org is het ontwerp voor de spoiler gratis te downloaden. Zoek anders maar eens www.thingiverse.com op Crocs en je vindt allerlei leuke dingen. Heb je geen toegang tot een 3d-printer? Sommige aanbieders op Etsy en Ebay hebben ze al voor je gemaakt.

Je kunt ze voor jezelf kopen, maar met de feestdagen voor de deur is dit natuurlijk ook een enorme cadeautip. Weet jij niet wat je voor die autogek in de familie moet kopen? Toptip van dagelijksauto.nl: dit is het! Koop een paar felgekleurde Crocs en pimp ze helemaal. Hij of zij zal je eeuwig dankbaar zijn met zo’n geweldig cadeau.

(maar wil je echt wat nuttigs cadeau doen, dan koop je natuurlijk het EV Jaarboek 2022)

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *