Land Rover Discovery Commercial 2017

De Land Rover Discovery en Discovery Sport zijn nu ook geschikt voor commercieel gebruik. Prijzen beginnen bij respectievelijk € 32.680,- en lopen op tot € 49.180,- (excl. BTW en BPM) voor de Discovery Commercial.

Interieuraanpassingen

Zowel de Discovery Commercial als Discovery Sport Commercial verschillen uiterlijk nauwelijks van het origineel. Alleen de zijruiten zijn donkerder getint. 

Binnenin is er wel het een en ander veranderd. Zo is de laadruimte te bereiken via de achterklep en achterportieren. Een tussenschot scheidt het interieur van het laadruim. Tevens vermindert het schot interieurgeluiden.

Plaats voor europallets

De Land Rover-modellen zijn allebei voorzien van een gedeeltelijk verdiepte vloer. De Discovery Commercial is optioneel ook verkrijgbaar met een uitneembare vloer. Hierdoor ontstaat een volledig vlakke laadvloer. Een tweede optie is een koel-/verwarmingsfunctie voor de laadruimte. De temperatuur is regelbaar via het 10 inch touchscreen.

Beide Land Rovers zijn geschikt voor vervoer van grote materialen, zoals europallets. De Discovery Commercial kan er twee van meenemen, de Discovery Sport Commercial eentje minder.

Categorieën