Volkswagen T-ROC

De T-Roc is in trek en dat hebben ze geweten bij de Nederlandse Volkswagen-importeur. Om extra klanten te trekken is de T-Roc Sport tijdelijk ook leverbaar met een 1.0 liter TSI-motor. Daarbovenop levert Volkswagen standaard het Sport+-pakket.

Wat biedt de T-Roc Sport?

Zoals de naam al zegt, is de T-Roc Sport de sportieve uitvoering binnen het gamma. De standaarduitrusting omvat o.a. adaptieve cruise control, LED-verlichting, automatische airconditioning en het Radio Composition Media-systeem met touchscreen. Niet te vergeten beschikt hij ook over het digitale instrumentarium, genaamd Active Info Display.

Uiterlijk herken je de T-Roc Sport aan de 17 inch lichtmetalen Kulmbach-wielen, verchroomde dakrails, sportstoelen en bekleding met witte accenten. Dit is niet alles, want Volkswagen biedt zonder meerprijs het Sport+-pakket aan. Hierdoor oogt de auto vanbinnen nog sportiever, dankzij o.a. de zwarte hemelbekleding, rode stiksels en aluminium pedalen.

Onder de kap

Normaal gesproken is de T-Roc Sport er vanaf de TSI-motor met 150 pk. Om meer sportief ogende T-Rocs te verkopen, is deze uitvoering er tijdelijk ook met een 115 pk sterke 1.0 liter TSI. Schakelen gebeurt via een manuele zesversnellingsbak.

De T-Roc Sport 1.0 TSI is er vanaf € 30.350,-.

Categorieën