Volkswagen T-Roc 2017

Volkswagen breidt het motorenaanbod van de nieuwe T-Roc uit, met de komst van de 1.5 liter TSI Evo-benzinemotor. Deze krachtbron, in combinatie met de handgeschakelde zesversnellingsbak, staat in december bij de dealers vanaf € 29.455,-.

Nieuwe benzinemotor met 150 pk

De nieuwe 1.5 liter TSI Evo-benzinemotor (150 pk) beschikt o.a. over cilinderuitschakeling, wat het brandstofverbruik binnen de perken houdt. Met deze techniek ligt het gemiddelde brandstofverbruik op 5,3 liter/100 km, wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van 120 g/km.

Standaard wordt deze krachtbron gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, maar is optioneel ook te leveren met een DSG-automaat (leverbaar in januari 2018).

Twee uitrustingsniveaus: Style en Sport

De motorisering is leverbaar met de uitrustingsniveaus Style en Sport. Beide modellen zijn voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen, zoals Front Assist met City Emergency Braking en Lane Assist. Ook zijn er LED-achterlichten, alsmede LED-dagrijverlichting aanwezig.

De Volkswagen T-Roc Style laat zich kenmerken door de zwarte dakreling, 16 inch lichtmetalen Chester-velgen, mistlampen vóór, adaptieve cruise control en parkeersensoren vóór en achter.

Mocht de uitrusting van de Style niet voldoen, dan kan je altijd nog kiezen voor de Sport. Deze biedt, bovenop de eerdergenoemde uitrusting, een infotainmentsysteem met 8 inch touchscreen en 17 inch lichtmetalen Kulmbach-velgen. Ook zijn er Climatronic-airconditioning, een in chroom uitgevoerde dakreling, LED-koplampen en sfeerverlichting aanwezig.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Style: € 29.455,-

Sport: € 31.195,-

Categorieën