Volkswagen Golf Variant Alltrack 2017

Het Duitse Volkswagen heeft de vernieuwde Golf Variant Alltrack gepresenteerd. Dit model is te herkennen aan de robuuste uitstraling, zoals speciale bumpers, dakreling in de kleur zilver en 17 inch lichtmetalen velgen. De levering zal in het voorjaar van 2017 starten, terwijl de prijzen in januari vastgesteld worden.

Keuze uit twee motoren

Volkswagen levert de vernieuwde Golf Variant Alltrack in ons land met keuze uit de 1.8 liter TSI-benzinemotor (180 pk) en 2.0 liter TDI-dieselmotor (184 pk). Standaard worden beide motoren gekoppeld aan een zeventraps DSG-automaat. Vierwielaandrijving is eveneens standaard.

Bagageruimte van 1.605 liter

Binnenin zijn er o.a. metalen afwerkingsaccenten aanwezig, die het interieur verfraaien. De bagageruimte van dit model is fors te noemen. Met volledig neergeklapte achterbank, biedt de Golf Variant Alltrack 1.605 liter bagageruimte. Door de ‘doorlaadmogelijkheid’ is het mogelijk om bijvoorbeeld ski’s naar eigen wens in te delen. 

De vernieuwde Golf Variant Alltrack zal profiteren van alle nieuwe technologieën van de vernieuwde Golf, zoals Active Info Display en het infotainmentsysteem met 9,2 inch scherm.

Categorieën